Vårens tendenser hos Woods Agentur

Er det et sted jeg alltid gleder meg til å se det nye for sesongen er det hos mine favoritter Gro Anita og Aina i deres showroom apartment. De to fantastiske damene utgjør Woods Agentur, og jeg har vært så heldig å kjenne siden de startet opp i 2012. Den første kvelden i deres forrige showroom var fylt med mye drikke og enda mer latter og glede. Disse to gjør selv en halvmørk vintermorgen lys som sola selv, og når det er vår i showrommet blir den enda lysere.

Hver sesongen forvandler de showrommet med en sving med penselen, deres øye for detaljer og herlig kokkelering av Aina.
img_1435

img_1430

img_1517
img_1510
SUITE
Denne sesongen var den vante stuen forvandlet til Hotel Oscar, suite 301. Det lysmalte rommet var innredet med en deilig dobbeltseng, en egen steamingstasjon med alles nye reisefavoritt fra Steamery, det mest fantastiske spisebordet fra New Works, dekktøy fra Serax, loungesofa – som, om jeg husker rett, kan stå både ute og inne.
img_1439

img_1339img_1317
GOD START
Kjøkkenet og det lille loungeområdet ved balkongen var fortsatt herlig sort, og med de vakre messingplatene over kjøkkenbenken som jeg aldri går lei. Til frokost fikk jeg servert det som er Norges beste ingefærshot, den lager Aina med ekstra mye kick i, deilig yoghurt med granola og frukt. Og ikke minst det jeg og Gro Anita mener er verdens viktigste ting på morgenen: ordentlig, god svart kaffe.
img_1532


LYSENDE NYHETER
Soverom nummer to var som alltid deilig dempet, men jeg mistet raskt fokus på selve rommet da jeg fikk se den nye taklampen fra Valerie Objects – lampene der tar pusten fra meg hver gang jeg ser de. I tillegg har New Works laget en helt fantastisk vegglampe som gir et helt magisk lys.

Om du forresten skulle befinne deg i Sandefjord må du passe på å stikke innom Gro Anitas herlige interiørbutikk, Mitt Hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s