De fineste høyttalerne

Elektronikk er gjerne det vanskeligste elementet når en skal innrede, i hvert fall om du skal ha god kvalitet og funksjon – noe mannen alltid vil ha. Jeg innrømmer gjerne at jeg kunne valgt elektronikk kun ut ifra utseende, men fornuften i meg – som er glad i god kvalitet og den beste veien til f.eks. rett konsistens på smoothien, gjør at jeg klarer å velge med bruk som nummer én.

Heldigvis slipper en dette med høyttalerne til Sonos i samarbeid med danske HAY. Riktignok synes jeg personlig at Sonos sine høyttalere er pene nok fra før av, men disse fra Hay er hakket over takket være farge. Kombinasjonen mellom lyd og interiørdesign treffer meg midt i hjertet.

Det eneste minuset er at dette er en limited edition-kolleksjon, noe jeg håper de endrer på. Høyttalerne finnes i fem eksklusive Sonos One-farger, inspirert fra HAY sine tidligere fargepalletter; Forest Green, Pale Yellow, Sofe Pink, Light Grey og Vibrant Red. For HAY var det viktig å lage farger som passer for alle, og for Sonos var det viktig å oppnå en elegant integrasjon mellom livet i hjemmet og lyddesign – som er deres filosofi rundt produktdesign.

De fargerike bildene deres gjør det jo heller ikke vanskelig å like de.
hay sonos one limited edition_lifestyle shot_14-kopihay sonos one limited edition_lifestyle shot_9-kopi
Selv krysser jeg fingrene for at Sonos og HAY gjør dette til et fast produkt i sitt sortiment, og hvis ikke kan vi jo alle glede oss til Sonos og Ikeas samarbeid slippes senere i 2019.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s