Quooker: kokende vann rett fra kranen

Når du spør folk hva som er det viktigste rommet i hjemmet vil mange svare kjøkkenet. Det er gjerne husets hjerte og et sted man samler de man er glad i, samtidig er det et av de rommene du ikke kan leve uten – med mindre du kun spiser på restaurant eller kjøper take away.

Hva du faktisk trenger å ha på et kjøkken og hva du vil ha er gjerne to forskjellige ting, og det fikk jeg erfare da jeg var på Åpent Hus med PerPR. Der var det nemlig en ting som plutselig havnet på ønskelisten til hele gjengen, nemlig Quooker.

Quooker er enkelt forklart kokende vann direkte fra kranen. En Quooker består av en kran og beholder. Beholderen passer i de fleste kjøkkenskap under vasken og kobles til vann og strøm. Kranen er fin å se på og enkel å installere, selv om jeg mest sannsynlig ikke hadde tatt på meg den jobben selv.Quooker_11-1024x683

KOKENDE VANN RETT FRA KRANEN
Kokende vann direkte fra kranen sparer deg for tid siden du slipper å vente på at vannet koker opp og i tillegg kan det frigi plass på kjøkkenbenken, siden du for eksempel ikke trenger vannkoker lenger. Det var også snakk om bedre kjøkkenhygiene, men i farta husker jeg ikke hvorfor.

Quooker virket å være ganske nytt for mange på eventet jeg var på, mens jeg selv har brukt det i fotostudioer. At det er helt supert når du skal koke for eksempel grønnsaker eller om du trenger glohett vann for å vaske opp skikkelig er det ingen tvil om, men jeg må ærlig si at jeg ikke har brukt den til å for eksempel å lage kaffe. Det er noe inni meg som sier at kokende vann fra springen smaker annerledes enn om det kokes opp og helles fra en kanne. Rart, men sant. Om du er bekymret for bakterier trenger du ikke å bekymre deg, for i beholderen (hvor vannet oppbevares i en 3- eller 7-liters beholder) er temperaturen på 110 grader. Derfor er vannet helt trygt å bruke til matlaging.

At den er super for folk med en hektisk hverdag derimot kan jeg være enig i, og alle fotostudioer som brukes til matlaging bør også ha en.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s