Borddekking hos Woods Agentur

Det finnes utrolig mange fine borddekkinger en kan gjøre og denne våren har jeg sett flere fine pressebilder av lekre bord med de flotteste blomsteroppsatsene du kan tenke deg og mat som gir deg vann i munn.

Hvor praktisk overdådige borddekkinger med langstilkede blomster i høye vaser og store lysestaker er kan jo diskuteres, særlig med tanke på at de på samme bord gjerne vil se hverandre når de først sitter ned. Derfor er dette bordet dekket med Serax som jeg fikk se hos Woods Agentur mitt favorittbord, foreløpig. Det er praktisk og enkelt, men likevel glamorøst og varmt. At det er på et marmorbord gjør det ikke mindre lekkert.

IMG_1507

 

IMG_1451IMG_1449IMG_1455IMG_1460

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s