Bar Boman i Oslo: Perfekt for after work

På Hotel Continetal ved Nationaltheatret i Oslo finner du Bar Boman. Hotellbarer er noe vi nordmenn gjerne er dårlig på å bruke, men etter at The Thief åpnet sine dører mener jeg at det skjedde et lite skifte i byen. Da ble det nemlig kult  og mer vanlig å henge på hotell, akkurat som det er i andre land.

Navnet Boman kommer fra Caroline Boman, som sammen med sin mann, Christian Hansen, var 1. generasjons drivere og eiere av Hotel Continental og Theatercaféen.

DJ I HOTELLBAREN
Bar Boman er blitt en av mine favoritter på fredager. Stemningen er rolig og hyggelig, samtidig som klientellet er en miks av business, fjonge fruer, turister og oss after workere. Er du der klokken 16 får du med deg klientellskiftet mellom 16 og 17, det er til tider underholdende å se på.

På fredager disker også Bar Boman opp med DJ som spiller fra klokken 17, og det gir stedet en helt spesiell atmosfære. Alt fra kjente til ukjente navn står på listen – i hvert fall for meg.

Processed with VSCO with a4 presetSTIL OG PRIS
Interiøret er ofte som i hotellbarer flest, litt overdådig. Bardisken i marmor, messingdetaljer, store taklamper med dempet belysning og klassiske loungestoler. På en måte skulle jeg ønske hotellbarer turte mer, men jeg tror det blir med drømmen.

Det som derimot er verdt turen her er toalettene i annen etasje (ut forbi lobbyen. Når du slår opp døren blir du møtt av en fantastisk palmetapet, Flos-lamper i taket, lekre detaljer i gylne farger og en fantastisk gul Gubi-benk. Akkurat slik kunne jeg gjerne hatt det hjemme.

Prisene i baren er av det litt stivere slaget, i hvert fall om du ser på cocktails. Vinprisene derimot er ikke ille, og du får en god flaske rødvin på deling til 300 kroner per pers. Du kan også bestille litt å bite på fra rundt 60 kroner. Det er forresten ingen bordreservasjoner her, kun drop-in.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s