Sommer hos Tine K Home

Den siste uken har jeg tilbringt på Lanzarote i strålende sol og 25 varmegrader, jeg har løpt langs strandpromenaden hver morgen, badet i havet, stukket tærne i sanden hver gang jeg har hatt muligheten, drukket sangria og gått i flagrende kjoler og skjørt. Å lande tilbake i et grått og vinterlig Norge var ikke særlig morsomt, men snøen har heldigvis smeltet av fortauene.

For å heve humøret i disse grå ikke-vinter- og ikke-vårdagene ser jeg på de vakreste lookbook-bildene fra Tine K Home. Det er sjeldent jeg faller pladask for alle bildene fra en kolleksjon, men denne gangen har det danske merket overgått seg selv. Det er ingenting jeg heller vil enn å tilbringe resten av dagene dette året i de miljøene de har skapt.

Nyt disse bildene.
SC

Slow Collection 2019_low(17)-kopi

Slow Collection 2019_low(1)-kopi

Slow Collection 2019_low(12)-kopi

Slow Collection 2019_low(2)-kopi

Slow Collection 2019_low(10)-kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s