Helios: Lanserer økologiske kryddere

Helios lanserer økologisk krydderserie uten tilsetningstoffer, ingen stivelse, ikke sukker og ingen aromaer. Her er det kun det rene og naturlige krydderet som gjelder.

Det økologiske matmerket ønsker å servere forbruker kryddermikser med et lavere saltinnhold enn vanlig. Derfor har Helios jobbet for å redusere mengden salt, samtidig som kryddermiksene opprettholder forventet smak uten hjelp fra kunstige smaksforsterkere, skriver de i en pressemelding.

De rene kryddersortene er alt fra salt, pepper og basilikum til potet-, taco- og pizzakrydder.
150118_Helios-159-kopi150118_Helios-076-kopi
GODT UTVALG
Krydderne er laget med gode råvarer og er behandlet på en måte som tar vare på mest mulig smak og aroma. Lag for eksempel lakriskuler med rålakris og bruk vaniljepulver for ekstra god smak i baking eller desserter.

Dette er alle krydderne i Helios sin nye krydderserie:
Allround, basilikum, chiliflak, ceylon kanel, grillkrydder, gurkemeie, himalayasalt, kardemomme, koriander, hel sort pepper, oregano, paprikakrydder, potetkrydder, pizzakrydder (uten salt), ramsløk, rosmarin, rålakris, salvie, sitronpepper, spisskummen, tacokrydder,timian og bourbon vanilje.

Selges hos Life.no.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s