Oslos fineste bar: Andre til høyre

I dag finner du utrolig mange gode steder du kan dra ut i Oslo for god drikke, være seg øl, vin eller drinker, men den aller fineste ligger med utsikt til Youngstorget.

I andre etasje, over Håndslag, på hjørnet av Youngstorget ligger Andre til høyre som driver av Anne Maurseth. Dette er som å komme på hjemmefest i en av Oslos lekreste leiligheter.

Andre til høyre er innredet som en luksuriøs leilighet med møbler og lamper fra blant annet Fogia, Gubi, Menu og Flos. «Leiligheten» har tre rom med ulike uttrykk, og utsikten over Youngstorget er topp gjennom de brede vinduene som strekker seg fra gulv til tak. På kjøkkenet kan du henge ved kjøkkenbenken eller rundt det store langbordet. I stua kan du slappe av i de deilige designstolene og det siste rommet er den deiligste cocktailbaren. Andre til høyre fokuserer på cocktails og gode viner, men du får også øl om du absolutt må.

Det er ikke flust av sitteplasser hos Andre til høyre, men når du er på hjemmefest er det jo begrenset hvor mange som får sitte, du samles jo heller ved kjøkkenbenken. Er du heldig, eller tidlig ut, får du plass i en sofa eller en deilig lenestol i stueavdelingen.
IMG_2841

IMG_2874


Min favorittplass er i hjørnet langs bardisken i cokctailbaren. Det er den perfekte plassen for å alltid få service når du vil, samtidig som det gir gode muligheter for å observere alle menneskene som er der.

IMG_2854

IMG_2847IMG_2867IMG_2836

Adresse: Youngs gate 9

 

2 kommentarer om “Oslos fineste bar: Andre til høyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s