Kjøkkenmaskin: Kenwood med nytt tilbehør

Er det en ting som er irriterende på kjøkkenet – spesielt om du bor på liten plass, er det å måtte ha 180 forskjellige elektriske redskaper for å kunne lage det du vil ha. En maskin til baking, en til smoothie, en til å strimle grønnsaker, en til å vispe osv. Derfor er det helt topp at Kenwood nå kommer med Smoothie2GO-tilbehør til kjøkkenmaskinen sin.

PÅ FARTEN
Kenwoods nye tilbehør til kjøkkenmaskinen er to-go-tilbehør, med begere som rommer 06, liter. Så nå kan du som er på farten, og samtidig ønsker å spare plass i kjøkkenskapet, mikse smoothie, juicer eller milkshakes på vei ut døra.

Det finnes jo en hel haug av slike små to-go-maskiner nå, men fordelen med disse fra Kenwood er at du slipper den ekstra maskinen som tar opp plass i kjøkkenskapene. Nå er det bare å feste den rett på kjøkkenmaskinen du har, og fly ut døra. Tilbehøret funker som de fleste andre to-go’s i dag: Fyll begeret med alle ingredienser, skru på lokket og monter direkte på kjøkkenmaskinen. Start og blend til ønsket konsistens.

Produktnavn: Kenwood Blend-Xtract Sport Attachment 2 stk, 0,6 liter, KAH740PL, er i butikk hos Elkjøp fra mai. Passer til alle Kenwood Chef kjøkkenmodeller.

Forresten: ikke sponset av Elkjøp eller Kenwood for å skrive dette, bare synes det er sykt smart for folk på farten.

 

 

2 kommentarer om “Kjøkkenmaskin: Kenwood med nytt tilbehør

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s