London: Tre kafeer du må besøke

London er en av mine absolutte favorittbyer, og jeg kaller det ofte mitt andre hjem. Det er en by jeg er trygg på, og alltid finner noe nytt å teste. I desember var jeg på en langweekend for å slappe av, og mye av tiden ble tilbringt på diverse spisesteder – både gamle og nye favoritter.

Noe av det jeg liker aller best ved London er alle cafeene, uansett hvor du går dukker det opp små steder hvor du kan slå deg ned for en pause fra de hektiske gatene. Her er tre cafeer du bør sjekke ut på neste jentetur.

IMG_0705

 

ÉLAN CAFE
Élan Cafe åpnet i 2017 og er i dag en av de mest Instagrammede destinasjonene i London med blomstervegg, rosa interiør og alternative latter, og finnes på hele seks adresser i byen. Jeg testet den i South Kensington. Her er drikkemenyen like stor som matkartet og strekker seg fra diverse latter og juicer til kaker, vafler, shakshuka og frokosttallerken. Jeg testet «Spiced apple waffles» og det var en fest i munnen. Smør deg med tålmodighet for dette er et hektisk sted og servicen er så som så på grunn av det, men vaflene er verdt det.
Adresse: 239 Brompton Road
IMG_0078
FARM GIRL CAFE
Om ikke du vet hvor Farm Girl Cafe ligger er det lett å gå rett forbi, den ligger nemlig inne i en bakgård i Portobello Road i Notting Hill. Dette er et av mine absolutte favorittsteder i London, mest sannsynlig på grunn av flisene og tegningene på veggene. I tillegg er latte-utvalget stort og med spennende alternativer, og mye av det også godt. Maten går i avokadotoast, supper, salater og smoothie bowls, juicene er også gode. Smoothie bowlsene er forresten relativt små, så er du sulten bør du velge noe annet. Du kan ikke bestille bord her, så smør deg med tålmodighet – dette er et populært sted.
Adresse: 59A Portobello Road
Du finner også Farm Girl i Chelsea og Soho.
IMG_0399IMG_0353
SAINT AYMES
Dette er stedet for deg som vil ha bilder til Instagram, og matcha latten og alt med red velvet her er godt. Saint Aymes ble startet av søstrene Michela og Lois Wilson, og er inspirert av deres «nanas» blomsterhage – her er inngangsparti, gelenderet i trappen og veggene dekket med blomster. De legger ikke skjul på at det er utseende som teller, og dagen din blir garantert lysere etter et besøk her. Her er det søtsaker på menyen, så ikke et typisk lunsjsted. Prøv en «Unicorn»-drikk, 24ct gold milkshake, pannekaker eller en av deres pene kaker. I likhet med Élan Cafe og Farm Girl Cafe er det ikke mulig å reservere bord.
Adresse: 59 Connaught St., ta tuben til Marble Arch og gå derfra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s