Eir Scandinavia: Lekker på badehyllen

Naturlige, veganske og mer bærekraftige hudpleieprodukter. Der har du stikkordene til hva jeg har puttet på huden om dagen. De siste ukene har jeg nemlig testet Eir Scandinavia hudpleieprodukter som er laget av ingredienser du finner i den skandinaviske naturen.

KORT OM EIR SCANDINAVIA
Relativt nytt norsk merke innen hudpleie som er bygget på naturlig ingredienser som blåbær, nype, havre og multer, og som nevnt over naturlige, veganske og mer bærekraftige. Produktene  er ikke testet på dyr og emballasjen er laget av bioplast eller resirkulert plast, med unntak av korken på serumet.

Eir hudpleieproduktene skal gi masse fuktighet og glød til huden, og hvert produkt har en eller flere såkalte superingredienser som du vil kjenne igjen fra den skandinaviske naturen. Du kan kombinere alle produktene akkurat slik du vil, uavhengig av om de er rosa, blå eller gule.

MEG OG SÅKALT «BEAUTY»
Jeg skriver sjeldent om beauty-produkter (hudpleie, kropp, hår og sminke), og eneste grunnen til at jeg har endt opp med å teste disse produktene fra Eir er helt ærlig fordi rosa-fargen på produktene passet inn i Instagram-feeden min, så tragisk kan jeg bli.

En ting skal de nemlig ha: designet og fargene på produktene gjør seg også utrolig godt på baderomshyllen, litt hyggeligere utseende enn de streite hvite og sorte jeg ellers har stående.

Ellers er jeg generelt skeptisk til å teste nye produkter på huden min, siden jeg har mine favoritter og mest sannsynlig ikke kommer til å bytte de ut – uavhengig av om de er veganske og bærekraftige eller ei. Jeg orker nok heller ikke å bruke mange år på å finne de veganske og bærekraftige som fungerer best på min hud. Så ærlig må jeg være med meg selv. Jeg er også generelt skeptisk til å bruke produkter som andre anbefaler, fordi all hud er forskjellig.

ROSEHIP SERUM OG ØYEKREM
Jeg leser også stadig om alle disse som «tester» hudpleieprodukter og anbefaler de etter å ha hatt de på huden i to-tre uker – og kan ikke forstå hvordan de kan sverge til noe etter så kort tid. Fukt er vel det eneste jeg husker at man bør merke rask effekt av, og om Eir kan jeg foreløpig si et par ting:

«Rosehip» serumet er for lite fukt for meg på vinterstid. Jeg skal gi det en ny sjanse når været blir varmere, for den duften vil jeg ha i ansiktet hele tiden, i tillegg trekker serumet raskt inn.

«Rosehip» øyekremen elsker jeg konsistensen på og den gir øyepartiet mitt nok fukt, jeg sliter riktignok ikke med tørr hud rundt øynene, slik jeg gjør i andre deler av ansiktet, så det kan være grunnen til at denne er nok. Den føles i hvert fall silkemyk ut, og gjør det lettere å legge sminke, det er positivt!IMG_0123NESTE TEST
Jeg er også i gang med å teste to andre produkter fra Eir – som er produkter jeg kjenner fra første sekund jeg får de i hånden om jeg liker eller ikke. Nemlig rens og skrubb til ansiktet.

Jeg skal teste rensen «Blueberry Cleanser», jeg kan helt ærlig ikke kan se for meg at jeg bytter ut mine to favoritter fra Vichy eller Dermalogica. I tillegg skal jeg teste ansiktsskrubben «Blueberry». Jeg synes som regel skrubber er for lette eller for harde i kornene, og sliter med å finne den perfekte mellomtingen. Kanskje den fra Eir er det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s