Oslo-tips: Angst bar

Det er mange tips som ofte ikke kommer rett fra hjertet, men dette gjør det. For det er ingen plass i hele Oslo jeg heller tilbringer en kveld, eller hel dag med for den saks skyld, enn på Angst. Den andre stua mi, som jeg kaller den.

OSLOS VENNLIGSTE BAR
Denne baren i Strøget er fargerik, levende, vennlig, inkluderende og like fin i solskinn som når lyset er skrudd av. Her får du kaffe på dagtid om du ønsker, og ellers det meste en bar skal ha bak bardisken – i tillegg til seigmenn! Musikken er behagelig om dagen og dansbar på kvelden.

En typisk Angst (dvs. tid her) for meg er å tråkke inn alt for tidlig en fredag, gjerne like etter lunsj, og dele bobler med venninner. Jeg kommer meg aldri ut igjen, før det plutselig er blitt after work og sitteplassene plutselig er fylt opp. I tillegg spiser jeg minst en seigmann, de minner meg om da jeg var liten og farfar alltid kom med full pose før vi skulle spise middag og sa jeg ikke måtte si noe til farmor. Typisk Angst alternativ to for meg er å rusle inn etter en middag ute, gjerne med de samme venninnene, og så bli til hele byen stenger.

Interiøret? Det er alt fra en rustikk, moderne bestemorstue til lyslenker formet som ananas, flamingoer og kaktuser, blomster i taket, «Elsker deg din jævel»-neonskilt og rå, fargerike veggmalerier. Veggene ellers er dekket av tekst, fotografier, bilder og utklipp. Og parasollen ute med trykk, den setter stemningen, minst like mye som alt det andre.

Du kan si hva du vil om «hippe Strøget og Youngstorget», men er det et sted du møter de kunstneriske og frie mikset med de litt streite i skjorte – så er det her. Alle er mest sannsynlig kulere enn du tror også.IMG_2926IMG_2932

IMG_2923
Adresse: Torggata 11

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s