Høie of Scandinavia lanserer økologisk kolleksjon

Bærekraft blir stadig viktigere for folk og flere og flere merkevarer lanserer bærekraftige kolleksjoner. Denne våren kommer Høie med en egen økologisk kolleksjon med sengetøy.

Høie har valgt 100% økologisk bomull i utviklingen av deres nye, og enda mer bærekraftige serie med sengetøy. Sengetøyet har ekstra fine bomullstråder og tekstilene er GOTS sertifisert. GOTS er en verdensomfattende merkeordning med garanti for fokus på miljø og helse i produksjonsprosessen, inklusive forholdene til bonden. Alle tekstilene er også Oeko-Tex-sertifisert, og fri for allergi- og kreftfremkallende fargestoffer. Det skal også nevnes at Høie er medlen av Initiativ for etisk handel (IEH), som jobber for å gjøre internasjonal handel mest mulig bærekraftig. Så her er det ikke bare engangskolleksjoner som gjelder.
Froya_orange_Therese pute_orange (2)-kopiFroya_rosa (1)-kopi
HERLIGE VÅRFARGER
Sjekk ut kolleksjonen som består av Frøya i 100% økologisk bomull, Beate i 100 % økologisk bomull og Gustav i 100 % økologisk bomull. Kommer i flere herlige vårfarger, blant annet dus blå og grønn, en herlig orangefarge, rosa og gul samt mer klassiske farger som hvit og grå.

Høie har også svanemerkede dyner og puter, og de svanemerkede dunproduktene er i tillegg anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

 

En kommentar om “Høie of Scandinavia lanserer økologisk kolleksjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s