Reisenyhet: Rimowa x Bang & Olufsen

Det er sjeldent jeg skriver om tek og gadgets, men nå har Rimowa og Bang & Olufsen lansert sitt første samarbeid. Nemlig en limited edition-utgave av de populære hodetelefonene H9i. Disse er nå redesignet i ekte Rimowa-stil, og jeg sier ikke nei takk til å ha de på ørene på neste reise.

Begge merkevarene er drevet av design, håndverk og innovasjon, og har begge sterke bånd til aluminium. Lyd og reise hører også for mange sammen, ettersom gode hodetelefoner på fly-, tog-, båt- eller bussreisen ofte hører sammen med reiseveien.

RIMOWA x Bang & Olufsen Beoplay H9i hodetelefonene kommer i en Rimowa aluminumveske, og er i en lys gråfarge som fremhever uttrykket til aluminiumen. Ellers er de det du kan forvente fra Bang & Olufsen, trådløs, god lyd og støydempende.

Hodetelefonene vil være tilgjengelig fra 15. april.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s