Evas Datter: Iskrem til enhver anledning

Noe av det jeg liker aller best med jobben min er alt jeg får smake på, være seg et nytt produkt, en ukjent vin eller et deilig måltid på et presseevent. Det er ofte mye fancy, men det er lite som slår den dagen jeg fikk en eske med iskrem fra Evas Datter på døra.

Jeg elsker nemlig iskrem, og iskremer som utfordrer de klassiske smakene som vanilje, sjokolade og jordbær er mine favoritter. Jeg er nemlig ikke blodfan av noen av de tre nevnte. Derfor er Evas Datter midt i blinken for meg, for de har smaker litt utenom det vanlige.

At designet er fargerikt, kult og lekent er heller ikke en dum ting, du blir litt gladere av disse enn de vanlige boksene med bilde av en frukt på.

MATCHA, SJOKOALDE, MARSIPANKAKE OG MOJITO
Dette er smakene:

  • Verry Berry Virgin Daiquiri: sorbet inspirert av Strawberry Daiquiri
  • Salty Surprise: salt karamell
  • Say Cheese: inspirert av ostekake
  • Big Coffee Mucho Mocca: med kaffe og sjokolade
  • Måhitover: sorbet inspirert av mojito
  • Birthday Cake: inspirert av marsipankake
  • Ludicrous De-Licorice: lakris, lime og habanero
  • Matcha Madness: matcha og brownie

Min absolutte favoritt er Matcha Madness, for det første fordi jeg er ekstremt glad i matcha og for det andre fordi denne faktisk smaker matcha. Matcha Madness minner meg om første gangen jeg smakte green tea frappe i USA for 10 år siden og er for meg glede på boks. For min del kunne den hatt enda skarpere matchasmak og vært uten brownie, men da hadde den nok blitt for grønn for massene.
I tillegg til Matcha Madness er Big Coffee Mucho Mocca en personlig favoritt. Ettersom jeg ikke er spesielt glad i rene sjokoladeiskremer er denne midt i blinken for meg pga. kaffesmaken.
IMG_3011

PÅ BOKS
«Is er ikke bare for solskinnsdager», sier Evas Datter. Det er jeg helt enig i. Jeg spiser faktisk oftest is på de gråeste dagene, fordi iskrem er noe jeg alltid har i fryseren – så når jeg blir fysen på noe søtt slipper jeg tanken på å måtte gå på butikken. Både Matcha Madness og Big Coffee Mucho Mocca er nå fast inventar i fryseren min.

Iskremen finnes i både porsjonsstørrelser og større bokser.

Sjekk ut utsalgssteder på nettsiden eller besøk Oslo Street Food i Torggata. På hjemmesiden listes også ingredienser og næringsinnhold opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s