Granit lanserer premium kolleksjon

I august lanserer Granit sin første premium kolleksjon med fokus på finere tekstilkavliteter i jordtoner. Kolleksjonen har fått navnet «Muted Tones» og er et tekstilsortiment.

Tekstilkolleksjonen kommer i fem dempede nyanser inspirert av naturen med fokus på et rolig og avslappende soverom. Du finner blant annet enkle og doble sengesett i 600 TC (trådtetthet) som gir en mer luksuriøs følelse. Sammen med sengetøy og laken kommer det også puter i fløyel, manchester og grov lin, gardiner i lin og fløyel, en sengekappe og et bomullspledd i vaffelmønster og et i mohair. Kvalitetene er blant annet 100% økologisk bomull og 100 % europeisk lin fra Frankrike.

Fargeskalaen er harmonisk og nyansere går i jordtoner som har fått navnene Sand, Shell, Clay, Stone og Soil.

05OGSÅ TIL VEGGEN
Med lanseringen av «Muted Tones» gar Granit også gått sammen med Byggfabrikken og laget en innendørs veggfarge i fem organiske farger som matcher den nye premiumkolleksjonen. Auro-fargen er plast- og giftfri og gir en helmatt overflate som man kan tørke av. Fargene går ton-i-ton med tekstilene.

Kolleksjonen er i butikk 22. august i utvalgte butikker i Stockholm, Gøteborg, oslo, Helsinki og München. Til sammen består kolleksjonen av 80 produkter og koster mellom 199 kr og 1699 kr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s