Sommer hos Woods Agentur

For noen solfylte dager siden var jeg å besøkte Woods Agentur for å se på deres lekre sommershowroom. Som vanlig skuffer ikke Gro Anita og Aina når det gjelder å inspirere og jeg falt så pladask for soverommet at jeg kunne flyttet rett inn. Soverommene har vært fine før, men denne gangen var det som om de hadde hatt meg i tankene når de møblerte og stylet.

Men først, kjøkkenet og spiseplassen var ganske next level med innendøra pergola som gjorde det lunt og ekstra botanisk med grønne vekster. Når dørene til balkongen står åpen er det ekstra fint. Her skulle jeg gjerne spist frokost hver dag, og når jeg først er inne på frokost: den tok meg med til Hellas, noe som passet ekstra godt siden jeg ikke har hatt min årlige tur dit før sommeren i år. Og som vanlig: ingefærshotten var fantastisk.

Stuen var lys og crisp og fylt med inspirasjon til både borddekking, lounge og tropiske smaker. For hva er vel en sommer uten en huske i stua (eventuelt hagen) og frukter som ananas og melon, eller hva med en kokosnøtt eller grillet maiskolbe?

Så til soverommet! Grønt er skjønt og er det én ting dette soverommet er så er det nettopp det. Fantastisk grønt sengetøy i deilig kvalitet, grønne planter overalt (nesten fylt med like mange planter som mitt eget soverom), brunt skinn, lyst treverk, terracotta og kork samt den nydeligste snøkulen (uten snø og vintermotiv) med ballerinaer som danset i lyset fra vinduet.

De neste 20-noe bildene er det bare å nyte, og om du ikke blir inspirert skjønner jeg ingenting.
IMG_4585

IMG_4574
IMG_4563

IMG_4559IMG_4566
IMG_4674IMG_4614IMG_4610IMG_4619

IMG_4665IMG_4647

IMG_4695IMG_4693IMG_4682

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s