Miele kommer med ny kjøkkenserie

Det er sjeldent jeg tar meg tid til å skrive noe om hvitevarer, men når jeg fikk en pressemelding om Mieles nye «Generasjon 7000» var det et par ting om fikk meg på kroken. Det første var «innebygd», for hvem elsker ikke løsninger med så og si sømløse overganger!? Det andre var «TasteControl», smart teknologien som tydeligvis er verdens første funksjon som gjør at maten ikke overstekes – perfekt for de som ikke akkurat at mesterkokk på kjøkkenet.

INNEBYGD DESIGN
«Generasjon 7000» er en serie med unnebygde hvitevarer og består av 353 nye produkter og flere nye smart-funksjoner. Her får du ovn, dampovnm oppvaskmaskin og innebygd kaffemaskin om du vil, og har plass selvfølgelig. Serien består av fire designlinjer:

  • PureLine har et moderne uttrykk med solide håndtak, subtile kanter i rustfritt stål og glassfronter i ObsidianSort.
  • VitroLine understreker en subtil og integrert stil med håndtak i samme farge som hvitevarene.
  • ArtLine har en minimalistisk tilnærming med hvitevarer helt frie for håndtak og brytere. VitroLine og ArtLine kommer begge med hele glassfronter tilgjengelig i BrilliantHvit, ObsidianSort & GrafittGrå.
  • ContourLine tilbyr en slående ramme i rustfritt stål. Her er fokuset på å vise hvitevarene og deres teknologi.

SMART HJEM
I tillegg til design og flere smarte smart-funksjoner som jeg ikke gidder å ramse opp kan alle G7000-modellene styres via Mieles app. Så da kan du styre oppvasken som du vil.

Så skal du ha nytt kjøkken kan du jo drømme om disse innebygde løsningene i det designet du måtte ønske, personlig hadde jeg nok gjemt de fleste bak fronter. Tilgjengelig fra september 2019.

  • Generasjon 7000_1-kopiInnebygd ovn_3-kopiHyperFocal: 0

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s