Høstinspirasjon med Lexington

Denne høsten tar Lexington høstfarger helt bokstavelig og klinker til med en fargeskala som går ganske ton-i-ton med fargene vi ser ute om høsten. Deilige orangetoner, nydelige beigetoner og dempet rosa til baderommet er noe av det som kommer i butikk.

Generelt synes jeg årets høstkolleksjon oser av New York. Du får en luksuriøs, men hjemmekoselig hotellfølelse. Soverommene er lyse og delikate med innslag av grått, beige, orange og blått. Uttrykket er rent og relativt logofritt til å være Lexington, og for første gang synes jeg at klærne gjenspeiles i interiøret. Kleskolleksjonen er forresten også helt fantastisk, så den bør du også ta en titt på når den kommer i butikk.

Her er et par bilder fra da jeg besøkte showrommet deres i vår:
IMG_3329-kopiIMG_3335-kopiIMG_3336-kopiIMG_3339-kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s