Londons rosa café: Élan Café

Skal du til London i nærmeste fremtid og trenger noe rosa for å fylle Instagram-kontoen din med er det hit du skal. Hos Élan Café er vinduene fylt med de lekreste kaker, fra taket henger det rosa blomster og det lyse lokalet gir lekkert lysforhold.

Élan Café åpnet i 2017 og er i dag en av de mest Instagrammede destinasjonene i hele London med sin blomstervegg, rosa interiør og alternative latter. Ikke nok med det, du finner Élan Café på hele seks adresser i byen. Jeg testet den i South Kensington. Her er drikkemenyen like stor som matkartet – om ikke større, og strekker seg fra diverse latter og juicer til kaker, shakshuka og frokosttallerken.IMG_0705IMG_0690IMG_0673IMG_0678
UTSEEENDE
Det er ingen tvil om at Élan Café er et sted du drar for utseende. Lokalet er lyst og lekkert, og farget i rosa. Og jeg kan love deg at klientellet matcher stedet. Her ser du enten pynta unge jenter som er kommet for Instagram-bildet sitt eller de poshe og rike – eventuelt de som later som om de er det.

Stedet er fylt med designervesker, og jeg kan banne på at de fleste står på bordet slik at du ser dem.

Skal jeg gi et tips er det å krysse fingrene, eller eventuelt vente, for å få plass ved det store bordet ved inngangen. Bordene ellers i lokalet står nemlig ekstremt tett og er små.IMG_0669IMG_0699
MAT OG DRIKKE
Jeg testet «Spiced apple waffles» da jeg besøkte Élan og det var en fest i munnen. Jeg testet også et par av latte-variantene de har, og min favoritt var Golden latte – gurkemeie, kanel, pepper og honning.

STIVE PRISER
Skal du til Élan Café, og jeg tørr å påstå uansett hvem av dem, smør deg med tålmodighet. Dette er et hektisk sted og det renner folk ut og inn, det er det negative med de Instagram-perfekte stedene i London. Ikke forvent for mye, servicen er nemlig så som så på grunn av det, men jeg synes vaflene var verdt det. Og ja: prisene er også deretter – relativt stive for drikker og enkle retter. Enkelte av kakene derimot har helt ok priser.

Det er ikke mulig å bestille bord på forhånd, etter som det er et walk in-basert sted.
Adresse: 239 Brompton Road

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s