Bedtime Stories by Høie

På torsdag ble jeg tatt med inn i skogen med Høie som feiret deres lansering av AW19-kolleksjonen med en nydelig soveromsutstilling på den mest fantastiske locationen jeg har besøkt. I lokalet hadde fantastiske Kirsten Visdal og Per Olav Sølvberg tolket forskjellige identiteter i samfunnet – i soveromsform.

Høies historie startet i 1850 og de holder det fortsatt norsk med lokalt fokus, samtidig som de fokuserer på bærekraftighet. Det er så viktig å støtte selskaper som Høie, som fortsatt fokuserer på å holde produksjon og det norske produktet norsk. Den nye kolleksjonen er også lekker, selvfølgelig – men denne kvelden var det uten tvil stedet vi var på som stjal showet.dsr-43dsr-2dsr-28dsr-31dsr-17dsr-37dsr-45dsr-12dsr-18dsr-47dsr-33dsr-5dsr-13dsr-21dsr-9dsr-51dsr-52
Alle foto: Dag Randen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s