Norwegian Rose av Kaja Dahl

For et par uker siden hadde Kaja Dahl sin første soloutstilling «Norwegian Rose». Jeg var så heldig å bli kjent med Kaja tidligere i år på Høies høstevent, og hennes arbeid innen design og skulpturer er latterlig vakkert arbeid. Hun fokuserer på materialene hun arbeider med og deres natur; fra marmor, granitt, leire og kull.

«Norwegian Rose» utstillingen var intet annet enn vakkert samtidig som den lekte med sansene med hennes parfymerte skulpturer. Hos Galleri Sorgenfrigaten fikk vi oppleve to etasjer med duft og skulpturer. Den ene inspirert av Norwegian Rose marmor med marmor, terrakotta, silke, treverk og røkelse, og den andre var en kombinasjon av skulpturer og instrumentale objekter inspirert av duften «Where the meadow meet the woods» med larvikitt – Norges viktigste naturstein, porselen og messing.

Kaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_09-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_02-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_03-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_06-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_04-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_08-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_07-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_05-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_13-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_11-kopiKaja_Dahl_norwegian_rose_foto_kevin_fauske_10-kopi

Alle foto: Kevin Fauske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s