A&C Oslo: Norsk smykkedesign

Det er sjeldent jeg skriver om smykker, og de siste årene har jeg også kun brukt smykker når jeg pynter meg, men nå gjør jeg et unntak.

Ettersom jeg synes det er viktig å støtte norsk design bør jeg også gjøre dette når det gjelder smykkedesign. Norske A&C Oslo ble jeg introdusert for tidligere i høst. Deres historie startet allerede på 70-tallet. Da Birgit som 21-åring reiste på eventyr i Østen, og endte opp med å finne kjærligheten i sin kommende businesspartner Franz fra Nederland. De begynte å lage og selge smykker sammen i Japan før de reiste videre til Filippinene og til slutt hjem til Norge. Vel hjemme i Norge startet de Arts & Crafts og ble de første til å drive med norsk design av motesmykker. De åpnet den første butikken i Bogstadveien og etter kort tid hadde de butikker over hele landet, i tillegg til å bli solgt i utlandet.

Nå er de relansert som A&C Oslo i et tidsriktig uttrykk.

STØTT EN GOD SAK
I dag designes alle smykkene i Norge, og er laget av kvalitetsmaterialer og er allergisikre. Smykkene er laget for hånd i begrenset opplag til moderne skandinaviske kvinner.

Mine personlige favoritter er serien «Gold Nuggets», «Freshwather Pearls» samt øreringene i «Basic»-kolleksjonen. Smykkene får du hjem i fine linposer, som også er perfekt til å oppbevare smykkene i når du reiser.

Ved å kjøpe armbåndene i kolleksjonen «Veien ut» kan du også være med å støtte en god sak. Den støtter stiftelsen Veien Ut som bruker naturens positive effekt sammen med profesjonelle terapeuter for å hjelp rusavhengige til å leve et varig rusfritt liv.

unnamed-1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s