Nyhet hos TUI: Drømmen om Mexico

Drømmen om Mexico

Det er liten tvil om at jeg og veldig mange andre nordmenn drømmer om å kunne reise igjen. Det stikker i hjertet hver gang det dukker opp et reiseminne på telefonen, Instagram, Facebook eller Snapchat. Selv om det foreløpig er lite sannsynlig at det blir en sommerferie med utenlandsreiser håper jeg at det mot slutten av året vil være rom for å reise til varmere strøk – for det trenger jeg.

Skulle dette bli virkelighet kan vi glede oss over at TUI har åpnet direktefly fra Oslo til både Thailand og Mexico, nærmere sagt Krabi, Phuket og Cancun. Eksotiske reisemål er i mine øyne akkurat det jeg gtrenger å drømme om, siden Hellas, Italia, Spania og Frankrike ikke er varmt nok for meg når det nærmer seg jul. Foreløpig er det satt opp tre flyvninger per sted (Krabi, Phuket og Cancun), men om verden blir litt mer normal innen den tid kan vi jo håpe på at antallet vil øke.

I tillegg til stedene det flys til tilbyr TUI disse reisemålene i Mexico og Thailand: Playa del Carmen, Isla de Holbox, Akumal og Puerto Morelos i Mexico, og Khao Lak og Koh Samet i Thailand.

Så kryss alle fingre og tær for at vi kan reise eksotisk til vinteren. Jeg savner i hvert fall sand mellom tærne.

Foto: TUI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s