Fantastisk luksus i København

Skal du til København? Da kan du drømme om dette fantastiske hotellrommet designet av Vipp.

I juni åpnet Vipp dørene til deres tredje hotellrom, «Vipp Chimney House». Hotellrommet har fått navnet sitt etter omgivelsene og er designt av den danske arkitekten David Thulstrup.

Ved havnen i nord av København ligger en tidligere vannpumpestasjon bygget i 1902, med en bemerkelsesverdig 35 meter høy skorstein. Vipp og Studio David Thulstrup har omgjort vannpumpestasjonen til et lekkert gjestehus, hvor du kan booke deg inn – om du har nok penger i banken, selvfølgelig.

Her finner du to bad, to soverom og en stor åpen planløsning som inkluderer kjøkken, spisestue og stue. Dette er design på sitt beste, om du liker den nordiske, minimalistiske stilen. Her har det originale industrielle blitt kombinert med det supermoderne, og en rolig takhøyde på 8,5 meter. Åja, og selvfølgelig har du utsikt til den gamle pipen, i tillegg til fantastiske stål- og glassdetaljer, terrazzogulv, ståltrapp og en privat terrasse.

Du kan booke overnatting via vipp.com for to netter med plass til fire voksne til 2000 euro, eller bare nyte bildene her!
ChimneyHouse-Dinningroom02-kopiChimneyHouse-Hallway01-kopiChimneyHouse-Livingroom02-kopiChimneyHouse-Kitchen01-kopiChimneyHouse-Livingroom04-kopiChimneyHouse-bedroom01-kopi
ChimneyHouse-Bathroom01-kopiChimneyHouse-Bathroom03-kopiChimneyHouse-Outdoor03-kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s