Muchi – design og bærekraft

fullsizeoutput_5ce
For en liten tid tilbake tilbringte jeg morgenen sammen med designglade folk hos Muchi på Frogner i Oslo. Showrommet med så alt for mye fint.

Christine Thorsnes, Mari Aarhus Thrane og Susanne Bøtcher slo seg i fjor sammen for å forene design og bærekraft, for å kunne gjøre en forskjell. Produktene skal være produsert slik at de kan stå inne for det de jobber med og blant merken de jobber med finner du Skagerak, aiayu, Linum, Shepherd, Jonas Ihreborn, The Organic Company og Paris au mois D’août.

Selv om interiørbransjen er en bransje som bidrar til økt forbruk, hvor Norge står øverst på listen for interiørbudsjetter, brenner jentene for en bedre hverdag og bedre klima. De ønsker heller at vi skal kjøpe noe fint av kvalitet og bærekraft, enn ofte og mye. Her skal miljø og behandling av folk stå i fokus.

Frokosten hos Muchi var både god og vakker – to etasjer med møbler, stoffer av diverse kvaliteter, lekker oppbevaring, godbiter til kjøkkenbenken og spisebordet, og en nydelig, grønn loungestol inspirert av formen til vinglass som jeg forelsket meg i.

Kunne gjerne startet hver morgen i et univers som dette.fullsizeoutput_5cffullsizeoutput_5d9fullsizeoutput_5d3fullsizeoutput_5defullsizeoutput_5d1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s