Stylistenes atelier på Oslo Design Fair

odf-1-av-27
Stylistenes atelier er den andre utstillingen som tok pusten fra mange på Oslo Design Fair denne uken. Her hadde stylistene Gitte Kjær, Per Olav Sølvberg og Tina Hellberg stylet hvert sitt lille miljø med de lekreste møbler og småting.

Forkjærligheten min for messing og grønt i kombinasjon med sort treverk ble ikke mindre, og på nytt falt jeg pladask for «Afteroom Dining Chair» fra Menu. Med brunt skinnsete på ble den komplett i mine øyne. Og har du fulgt med på Instagram-postene fra messen er kråkeboller blitt det neste store.

PS. Uroen under her kan du enkelt lage selv – og babyer synes sikkert den er like flott som jeg gjør. Klipp ut pappfigurer, tre de på ståltråd og surr i forskjellige retninger.odf-1-av-27-1odf-1-av-27-23odf-1-av-27-18odf-1-av-27-9odf-1-av-27-12odf-1-av-27-19odf-1-av-27-22odf-1-av-27-21odf-1-av-27-17odf-1-av-27-4odf-1-av-27-15odf-1-av-27-14odf-1-av-27-6

En kommentar om “Stylistenes atelier på Oslo Design Fair

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s