Et eventyr: Årets drømmehage fra Ellos og Studio Lisa Bengtsson

Ellos lanserer gledespredende hagekunst i designsamarbeid med Studio Lisa Bengtsson.

Da disse bildene dumpet inn i innboksen min begynte jeg å smile med en gang. Jeg elsker designere og merkevarer som tar ting helt ut, og disse kolleksjonsbildene gjør akkurat det. Akkurat nå føler jeg at alle bør lage tematiserte fotoshoots for å få frem budskapet fra inspirasjonen sin, for disse bildene er både lekne og lekre.

Lisa Bengtsson har jeg fulgt på Instagram i flere år etter at jeg oppdaget hennes print gjennom et produktplukk til magasinet Kamille. Selv om min egen interiørstil ikke er full av fargerike prints synes jeg det er helt fantastisk å se på, akkurat som med kunst. Og Ellos kjenner de fleste til, men jeg har også vært så heldig å få møte designsjef Ulrika Sjövall i Stockholm på en pressetur og hun er en superinspirerende dame. Ellos har blitt ekstremt flinke på trender og de siste sesongene har noen av mine sesongfavoritter vært nettopp derfra.
71694-Ellos-Kirsebar_Edith_2_stk_Rød_+_Gittan_Rød_Miljø-849-NOKALICE I EVENTYRLAND
I vår samarbeider altså Ellos med Studio Lisa Bengtsson og kolleksjonen er, som du kanskje ser, inspirert av «Alice i Eventyrland». Lisa har gjort sin tolkning av temaet, som er både moderne og leken.

– Vi vil hele tiden utfordre og skape uventede kontraster for å designe kolleksjoner som vekker følelser. Sammen med Lisa har vi skapt en ny verden som sprer glede og snur opp ned på alle begreper, sier Ulrika Sjövall, designsjef på Ellos, i pressemeldingen.

Og glad blir du i hvert fall av disse bildene, uavhengig av om du liker stilen eller ei.

NY HAGETREND
Kolleksjonen består av 17 unike gjenstander, deriblant overdimensjonerte kirsebær, blomster og gulrøtter som kan plasseres ut i hagen for en mer levende og kreativ stemning. Tenk en hage hvor du går rett inn, eller ut, i et eventyr.

– Det har vært en drøm å lage denne kolleksjonen. Å se sine egne illustrasjoner og mønstre komme til live og ta form til et produkt har vært en herlig reise. Sammen har vi latt dimensjoner og former tre fram og lekenheten ta over. Jeg gleder meg til å slippe inn litt mer av «Alice i Eventyrland» blant alle dyr, planter og grønnsaker i våre drømmeaktige hager, og gå bananas, sier Lisa Bengtsson.

unnamed(1)-kopi

71692-Ellos-Dekorasjonsstige_La_Luna_Blå,_Rosa,_Rød_-_Miljø-849-NOK
Produktene lanseres den 3. april på Ellos.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s