Designsamarbeid: Simen Staalnacke + Nordicform, The Weekend Getaway Collection

I går var jeg på lansering av Simen Staalnackes samarbeid med Nordicform, The Weekend Getaway Collection av Simen Staalnacke.

Staalnacke har vært inspirert av reisemål når han har laget denne kolleksjonen og meningen bak er at favorittreisemålene dine skal komme hjem til deg. Kolleksjonen er derfor en hyllest til de magiske og minneverdige feriene alle ønsker seg, den er inspirert av de beste hotellene og destinasjonene verden rundt, blant annet Tokyo og Tulum.

Et lite minus med kolleksjonen er at «Staalnacke»-navnet er litt vel stort på enkelte produkter, men det er også flere skatter der. Blant annet sminkespeil og baderomsartikler i glass og stein, og er du av de litt mer vågale kan du få metro-trykk fra Tokyo på sengetøyet ditt.

PÅ REISE
Min favoritt fra samarbeidet derimot er Vacay-produktene, som er produkter du tar med deg på reise. Jeg er sjeldent en som jubler over tekst på interiør- og livsstilsartikler, i tillegg til at jeg egentlig hater ordet «vacay» etter at det har vært på alle Instagram-kontoer jeg kan komme på, men akkurat håndklærne med «vacay» of «enjoy» og weekendbagen med «vacay» på synes jeg fungerer. Selv om jeg helst skulle sett at det var brukt brunt skinn på håndtaket på weekendbagen, fordi jeg synes det er finere.

Jeg synes ofte det er vanskelig å finne fine bager, med mindre det er snakk om helskinn til flere tusenlapper, så denne funker. Kanksje litt upraktisk siden den er hvit, men alt kan jo ikke perfekt heller.Nordicform_SimenStaalnacke_VACAY shopping bag_299NOK and Simen_-kopiNordicform_SimenStaalnacke_Enjoy sunbed towel aqua_399NOK-kopiNordicform_SimenStaalnacke_VACAY towel_599NOK travelbag_1590NOK_and toiletry bag_359NOK and Duo towel black_749NOK-kopiNordicform_SimenStaalnacke_Enjoy towel aqua_399NOK (2)-kopiNordicform_SimenStaalnacke_Vacay towel_599NOK (2)-kopiNordicform_SimenStaalnacke_VACAY travelbag_1590NOK (2)-kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s