Fargefull morgen ved Läckö Slott

Min siste morgen i Sverige forrige uke tilbringte jeg her. 15-20 minutter med naturfarget lykkerus. Läckö Slott og naturum Vänerskärgården Victoriahuset er blitt en av mine store favoritter i Sverige. Dette var mitt andre besøk, og jeg er like imponert da som nå.

Naturen og omgivelsene her er fantastiske. Et majestetisk drømmeslott som ser ut som slottene i Disneyfilmene. En slottshage uten like som serverer den fantastiske restauranten Hvita Hjorten. Er du heldig får du oppleve både ville dyr og de vakreste soloppganger. Da jeg var her i vår var jeg også imponert og tenkte at morgenen var fin, men denne gangen forstod jeg endelig hva folk mente med fargene her

Fra de kraftigste til dempede rosafarger, etterfulgt av brennende orange og gyllent gult, før det hele endte i et blått, gult og rosa pastellslør som slynget seg rundt slottet. På en måte ble jeg dratt rett tilbake til solnedgangen på Santorini (se punt 5), og jeg er fortsatt enig med meg selv – jeg fortrekker både soloppganger og -nedganger med skyer.

Hadde hver morgen vært som dette kunne jeg stått opp før halv 7 hver dag.
IMG_2111
IMG_2106
IMG_2152

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s